Aleksandrin Színház Szentpéterváron

Az Alvisi Kirimoto + Partners építészeti cég részt vett a szentpétervári Színház és a kulturális komplexum Nuovo (Kis) színpadának felújításában.

Aleksandrin Színház Szentpéterváron

Szentpétervár_ Új komplexum (kicsi) az Aleksandrin-Színház színpadán.

Az építészeti cég Alvisi Kirimoto + Partnerek a standok közös helyiségeinek, a színházi színpadnak és a komplexumnak a tervezésére választották Új (kicsi) színpad a Aleksandrin-Színház Szentpéterváron.
Sok minden bizonnyal befolyásolta a római építészeti cég alapítói által évek óta felhalmozott hatalmas tapasztalatot ezen a területen, Massimo Alvisi és Junko Kirimoto, és a szakemberek teljes csapata, akik velük dolgoznak.
A közönségNápolyi Képzőművészeti Akadémia, az együttműködés Renzo Piano a projekthez Parco della Musica Rómában, a versenyt megnyerte a felújítás és a felújítás színház Comunale di Corato (BA), csak néhány olyan tapasztalat, amely lehetővé tette, hogy a tanulmány hozzájáruljon a felújítási munkához a Szentpétervár.

Az Aleksandrin-Színház új (kicsi) szakasza. Szakasz.


Az egész projekt a tanulmány munkájának eredménye Zemtsov, kondiayn & Partners, és a Szentpétervár történelmi Aleksandrin Színháza melletti terület elrendezéséből áll.
Ezen a területen a a régi festőállomások helyreállítása, ami kis lesz színház 300 férőhelyes Kísérleti műsorokhoz készültek két épület a semmiből a teszttermek, egy színházi iskola, valamint az új médiaplatformokon keresztül sugárzott művek kísérleti központja.

Alvisi Kirimoto + Partnerek. Külső.

Konkrétan az Alvisi Kirimoto + Partners tanulmánya gondoskodott róla a közös területek belseje, tehát belépés és skála, a előcsarnok olyan területekkel, mint a gardrób és büfé, a jegypénztár a földszinten és a terasz emeletre.
Mindezek a területek a új építés amely összeköti a régi színpadot az új kulturális komplexummal, és oly módon oldják meg őket könnyű és átlátszó köszönhetően az ablakoknak, amelyek hangsúlyozzák a a régi és az új, a belső és a külső közötti folyamatosság.
A lépcsőházak üvegből is készülnek bronz korlát. Itt is szimbolika a lépcsőfokok előrehaladásában kell olvasni úgy tűnik, hogy csatlakozni akarnak felvétel a színházba közvetlenül innen Fontanka folyó.
az bronz a falakon a lépcsők és panelek egyike anyagok az egész projekt számára

Alvisi Kirimoto + Partnerek. Belső nézet: dupla magasság, a képernyőn a két oszlopot körülvevő vetületekkel...

együtt minden„pala a padló és a fehér opálüveg a szekrények és a kávézók területén, valamint a földszinti jegyirodában.
hogy növelje a helyet vizuálisan elképzelték őket az első emelet mennyezetében két nagy lyuk méretek, mindegyiküket átlépte pár oszlop ez még csatlakoztassa a kettőt közöttük, tedd támogatás egyfajta PVC képernyő amelyen a videók és a különböző képek előre láthatóak, mindkét szinten láthatóak.
minden a földszinten, hogy maradjunk a szimbolika témájában, az a virtuális hídés nemcsak a színház és a folyó áramlik mellette.
alvisikirimoto.it
arch. Raffaella Pierri



Videó: