Szerkezetátalakító villa: tavernetta projekt

Aki előnye az, hogy a villában lakik, gyakran lehetősége van arra, hogy az alagsori tereket kocsmára készítse, ahol az idő elhalad.

Szerkezetátalakító villa: tavernetta projekt

A kocsma funkciói

A helyiség használt zűr ez általában a pince vagy egy egy- vagy teraszos villa alagsorában, amely közvetlenül a padlóhoz kapcsolódik egy belső lépcsőn keresztül.
Ha aátlagos magasság ennek a környezetnek kevesebb, mint 2,70 m, és a légi világító felület kevesebb, mint 1/8 a padlófelület, nem lakható, és a főház kiegészítő szolgálatának tekinthető, amely lehet: bolyhos kocsmában vagy pincészet.

Kocsma projektje: a tényállása

Kocsma projektje: a tényállása

Fotográfiai felmérés, taverna projektje

Fotográfiai felmérés, taverna projektje

Tavern projekt, planimetria

Tavern projekt, planimetria

Tavernak tervezése - Nyugati rész

Tavernak tervezése - Nyugati rész

Tervezzen egy kocsmát - déli szekciót

Tervezzen egy kocsmát - déli szekciót

Az északra néző kocsma kialakítása

Az északra néző kocsma kialakítása

Konyha részlet, kocsma kialakítása

Konyha részlet, kocsma kialakítása

A Geopietra kocsmájának falburkolata

A Geopietra kocsmájának falburkolata

Rivestimento, tavernetta design, a Studioart bőr mozaikja

Rivestimento, tavernetta design, a Studioart bőr mozaikja

A kocsma hozzáférhetőnek tekinthető, ezért az emberek tartóssága megengedett, ha tiszteletben tartják építési követelmények és higiénikus egészségügyi az önkormányzati építési szabályok előírják.
Tehát, hogy elkerüljük az öntudatlanul bekerülni visszaélések építése tanácsos az illetékes technikus, mérnök, építész vagy földmérő, aki a helyi technikusokkal tud kapcsolódni.

Lakható taverna projektje: a fázisok

egyszer ellenőrizte a használhatóságot a szoba elkészítéséért felelős szakember a helyiségek megoszlását az ügyfél funkcióinak és igényeinek megfelelően tanulmányozza, valamint a meglévő helyiség jellemzőit, és javasol egy általános projekt.
Gyakran egy pincehelyiség, helyénvaló ellenőrzés az is, hogy nincsenek növekvő problémákpáratartalom a falakbanellenkező esetben szükség lesz a szigetelési és rehabilitációs rendszerekkel való beavatkozásra, szükség esetén gipszkarton ellenfalak használatával.
elemek kötő a projektben, és ezért a terek elosztó választásában a lépcső és a windows.
A. T végrehajtó projekt, a technikus meghatározza a szerkezeti és elválasztó részeket, lehetséges bontások a partíciók kialakítása, egy lehetséges fürdőszoba kialakítása, a fűtés-hűtési rendszerek kiválasztása, a világítás, és végül a konyhai használatra szánt gázvezeték áthaladása.

Tavern design Studio dt Arch & Art


Fontos a anyagok kiválasztása és a befejezi valamint abútor.
A technikus döntéseiben nagyszerű lesz az ügyfél ízlése és igényei, akik diktálják a beavatkozás esztétikáját jellemző stílust.
Szintén a erőforrás ez egy olyan tényező, amely nagymértékben befolyásolja a tervező döntéseit, mert biztosan egy tér a hegyekben, a vidéknek különböző igényei lesznek, mint a tengerparton vagy a városban elhelyezett hely.
a projektrajzok a felelős technikus írta: i leírások melyeket ezután bemutatják a vállalatoknak, hogy megkapják a relatív gazdasági ajánlatokat a munkálatok végrehajtására.

A vidéki villák szerkezetátalakító kocsma: a projekt

Az alábbiakban elemezzük a szerkezetátalakítási projekt egy vidéki villa egyik pincéjében, hogy kocsmaként használják.
A ház tulajdonosai több éve használják ezt a helyet különböző funkciókhoz: hobbi szoba- a medence közepén elhelyezett medencével, hogy együtt jöjjön össze a barátaival; félszobaszületésnapok vagy családi évfordulók alkalmával; találkozás barátokkal a gipszkartonból készült kis bárnak köszönhetően.

Kocsmák tervezése: meglévő helyi megkönnyebbülés


A többfunkciós funkciók ellenére mindegyik más tér eredményezett névtelen és összességében nem nagyon barátságos, mivel nem gyakran gyakori, de csak különleges alkalmakkor.
A projekt kérése a következő volt:. T új funkciók annak érdekében, hogy kellemes legyen, és ne csak alkalmi használatra.
A javaslat az volt, hogy átalakítsák a helyiségben, amelyet korábban mosóként használtak főzés, csökkentve ezt a környezetet és megnyitva azt a falat, amely megosztotta a központi teremből, ezáltal létrehozva azt zűr szöggel jellemezhető bár, kandalló kővel borított étkező finom fából készült bútorokkal, biliárdterem és fürdőszoba.

Plan tavernetta növény - Studio dt Arch & Art


az szerkezeti septum a jelenlét, amelyet korábban a barettóba épített gipszkartonba beépítettek, néhány létrehozásával átalakult fülkékben egyben bútor, élénkíti az értéktárgyak jelenléte és egy speciális rendszer, amely hasznos a biliárdminták tárolására.
A falfal mentén, szintén kővel borított, csak azért, hogy a helyiség kandallóját felidézze, az étkező felé nézett Zen szökőkút vízzel recirkuláltatjuk.

A tavernetta projekt: a részletek

az terek elosztása azt oly módon tanulmányozták, hogy az alagsorat hangulatos és funkcionálisvá tegye annak kiválasztásával stílus tipikusan a villákra jellemző. t kampány.
az mennyezet élénkítette a fa gerendák, amelyet szintén használnak az álcázáshoz spotlámpák a terem megvilágítására választották.
A szennyezett zárt falat szokatlan módon nyitották meg íj nem geometriai szinte a barlangba való belépést szimulálják, teljes egészében lefedve rekonstruált kő különféle elemeket készítenek a szobában, mint például a kandalló, a falfal és a falak töredékei.
az fali bútorok tervezték őket szabottEzek közül kiemelkedik az űrlap kör alakú fa, a polcok elhelyezésével azt használják palackok finom borok és likőrök.
az felfüggesztett bútorok ehelyett tömörfa és dió rétegelt lemezből készült, három kör alakú ajtóval ellátott rekesszel, rejtett nyílással, belsejében több polc található, amelyek lehetővé teszik a könyvek, tárgyak és bármi más elhelyezését, amire szükség van..

Dél-emelet tavernetta projekt - Studio dt Arch & Art


Szintén a fa és falazó konyha azt tervezték szabott az ügyfél igényei szerint, aki fenntartott helyet akart, de ugyanakkor funkcionális.
A mosogató ablakának ablakai biztosítják a füstelszíváshoz szükséges természetes világítást és szellőzést.
az kandalló A saroknál ez a helyiségnek az a nyúlványa, amely körül a pihenőterületet fejlesztették ki. A kandalló két oldalán két van ládák és egy fa lépcsőfokát, amely a falak oldalát körülveszi, üdvözlő értelemben.
az fürdőszoba bevonattal mozaikok a neten, néhány kő üdülőhelyek a fehérre meszelt falakon folytatják a rusztikus stílusban a teremben megújultak a szaniterek és a zuhanyzó is.

Az anyagok kiválasztása

Ami az anyagválasztást jellemezte, az a rusztikus stílusban a vidéken található kocsmára jellemző. Tehát nem tudták elhagyni a kő, fa és terrakotta elemeit.
A kandallót, valamint a falfalat és a falakon elhelyezett néhány fellebbezést rekonstruált kővel borítják geopietra,csökkentett súlyú és vastagságú természetes alapanyagokból áll, de az eredeti kövekkel azonos vizuális jellemzőkkel, ami lehetővé teszi az olyan megoldások megvalósításának egyszerűsítését, amelyek egyébként nagyon költségesek és nehezen kivitelezhetőek volna.

Tavern projekt -Pezzara Studioart


az színek a felújított kőből természetes vas-oxidok és dolgozott, hogy jobban ellenálljon a valódi kövekben találtaknak.
az korlátozott vastagság lehetővé teszi, hogy az alkalmazás belsejében bármilyen felület problémája ne legyen. Ezen túlmenően ez a típusú bevonat lélegző, szigetelő, robusztus és ökológiai és könnyen fekvő.
az fülkékben a fali varratokban, valamint az oldalsó oszlopban lévő sarokrúd és a számláló egy része fedett bőr mozaikok az Studioart hogy a felületek gazdagítják és díszítik a tapintási és vizuális szinten is meleg és érzelmi érzéseket.
Szintén a körkörös szőnyeg a kanapé elé került a cég Studioart ami növeli a művészet művészetét Pezzara, a hagyományos apuliai, kalabriás és szicíliai hagyományokból, ahol a parcellák minden szálából álló fajták állnak húrok színes bőrben, jön fonott kézműves manuális technikákkal ai pamutfonal lánc-.
A kapott eredmények aprólékos kidolgozású szőnyegek, amelyek megőrzik a Pezzara ősi művészet varázsát.



Videó: