Resnick Pavilion

Los Angelesben egy új minimalista és sokoldalú kiállítási pavilon, amelyet Renzo Piano tervezett a LACMA Múzeum számára.

Resnick Pavilion

resnick_views az egészről (foto_lacma.org)

Október elején az újot feladták Resnick kiállítás pavilon, a Los Angeles megyei Művészeti Múzeum, LACMA, tervezte Arch. Renzo Piano, Lynda és Stewart Resnick tiszteletére.

A komplex a északra a BCAM-tól, a Széles Kortárs Művészeti Múzeum, A terv 2008-ban is elkészült.

A szerkezet úgy néz ki, mint egy nagy minimalista téglalap erős ipari jellegű, amely egy emeleten oszlik meg, 45 000 négyzetméteres kiterjesztéssel.

Resnick_2_ (fotĂł: lacma.org)

A felhasznált anyagok erősen jellemzik mind belülről, mind kívülről; nagy külső falak könnyű travertin márványban, a falakkal együtt acél és üveg, amely lehetővé teszi a kültéri kerttel való folyamatos vizuális kapcsolatot.

az A fedélnek jellegzetes fűrészfoga van, amely nagy északra néző tetőablakokból áll, amelyek elárasztják a belső galéria természetes fénygel és lehetővé teszi a nagyobb modularitást.

az az épület erős vízszintessége a BCMA függőleges kiterjesztésének ellenpontja, amely nagy és moduláris teret teremt, ami nagy rugalmasságot tesz lehetővé.
A belső galéria valójában különösen értékes, nemcsak a természetes világításhoz. Különlegessége az engedélyezés egy olyan környezet, amely a kiállítandó művek méreteire emelkedettanélkül, hogy ezek szükségszerűen egy bizonyos mérethez kötődnének.

LACMA_13_ (foto_rpbw.r.ui-pro.com)

Is éjszaka azonban a pavilonnak van kiváló világítása süllyesztett rendszernek köszönhetően, amely óvatosan elrejtve van a nézettől, ami elveszett a padló szürke terében és a kevés vakfalban, és ez egy olyan átalakításra kerül lámpaszerkezet, mint egyfajta tér nyitott a városra.

az rendszereket, a technikai helyiségek és a légcsatornák, mint a Pompidou Központban, vannak kívülről és egy további hangsúlyozza terjedelmes szerkezet, a pavilon egyik oldalára támaszkodva, élénkvörös színnel festett, egy szín, amely harmonizálja a projektet a szomszédos egyetemen.

A kert Resnick_view (foto_lacma.org)

az kert külseje hatalmas tenyérgyűjtemény, rendezett rácsokban elrendezve corten tartályok / ültetők és a föld, a gyümölcs munkája Robert Irvin, melynek logisztikai problémái is voltak, mivel a kertet egy földalatti garázs tetején helyezték el.

A Resnick a a múzeum átfogóbb tervezési terve BCAM, hívott átalakítás, amely hamarosan kialakul egy éttermet, amely ismét az üvegfalak által tervezett, 2011 januárjában nyitva álló terv alapján történik.

lacma.org



VideĂł: Resnick Pavilion (LACMA) by Renzo Piano