Zöld és tágas ház

A vietnami 21 stúdió otthona projektje a tér keresésére, a természetes fényre és a növényzet integrációjára összpontosított.

Zöld és tágas ház

Média EmTudoDesign.com

Ha szereted a minimalizmust és a tiszta vonalakat, az a21House biztosan szívesen fogja Önt felvenni a zöld környezetben.

Hirdetés vagyunk Ho Si Minh-város, Vietnam. És a pontosságért Thanh Binh kerület. Itt, íme építészeti stúdió A21, egy házat tervezett, amelyben összegyűjtöttékháztartási környezet ehhez a munka. Különálló terek, de nyitott és világos kilátások. Zöld mindenhol, világos színek és természetes fény, jellemezze a környezetet.

Végül is a döntő a Home kategóriában Világ építészeti fesztivál, ez a ház valójában más épületek között van és van néhány négyzetméter alapterülete. Ezért tervezték olyan vertikális fejlődéssel, amely nem zavarja a közeli nagyszerkezeteket.

Az utcára néző homlokzat csak fél és fél méter. De a stúdió munkája nagyon érdekes volt. Sikerült létrehozni egyfajta ketrec, de világos és tágasaz integrált szabadtéri szerkezeteknek köszönhetően.

Média EmTudoDesign.com

Például a tetőszerkezetnek van egy éles szögű ferde, ahol alakult háromszög alakú nyílás, képes sokat szűrni természetes fény belsejében. A belső tér a természetes fa padló és a fehérre festett téglafal közötti kontraszt miatt is fényes, ami nagyban tükrözi a napfény fényét. A fa is az anyag, amellyel készültek szűrők, egyfajta fülkék, amit a ház különböző pontjain találunk, és amelyeket létrehozunk intimebb és különálló környezetben, nehézkes és komor teljes falak használata nélkül.

Média EmTudoDesign.com

Ezek a struktúrák, hasonlóan a sárgaréz talphoz, lehetővé teszik a dús növekedés is vagy a mászó növények, és nem csak, képesek fedezni még a felszíneket is egyik szintről a másikra. Az érdekes tetőablakok szerkezete az utolsó szinten teljesíti a hidakat összekötő szerkezetet, amely mindig üvegben vagy fában van, a ház különböző részein futó csíkokkal.

De az a21 Home nem a vietnami stúdió egyetlen zöld projektje. Szintén M11 Ház érdekes projekt, amely integrálja a növények növekedését az épület szerkezeti fejlődésébe. Ebben az esetben is megtalálható a találatok hirdetése Ho Si Minh-város és épül 120 négyzetméter.

Média EmTudoDesign.com

Külsőleg úgy néz ki, mint egy játék geometriai ízületek: egy sor, egymással összekötő kockák, amelyek a fény és árnyék játékát alkotják, valamint a feladat elvégzését szaporítsa meg a tereket. A beépített valóságos használatnak köszönhetően a stúdió sorozatot hozott létre kis zöld udvarok, a házban, teret hozva elegáns és békés, valamint egy csomó természetes fény.

Ebben az esetben az anyagok is fa és kő, világos árnyalatokban és a padlók játékában ezúttal a megfelelő terek hangsúlyozzák termesztett növények belül is elérik az i két emelet magas, kereszteződés szó szerint a tetőtér.

Érdekes, a brise soleil a természetes fa csíkokkal a homlokzatot jellemzi, szintén a játék korlátlan ablakok dell 'utolsó emeleten, ahol a zárt erkélynek köszönhetően teljesen szabadban látszik, mind a fő fürdőszobában, mind a hálószobában.



Videó: