Közös társasházak

Minden lakóépület névjegykártyája felújítható a felszíni kezelésből és a világítás tanulmányozásából.

Közös társasházak

A posztoperam bejárati csarnok terve

Mint abelépés úgy néz ki, mint egyfajta névjegykártya egy lakás előfeltétele, hogy mi lesz benne, és felidézzük a tulajdonosok stílusát és személyiségét, így a hatókör kibővítése azt mondhatnánk, hogy akommunális előtér ez az épület általános megőrzési feltételeinek tanúja.

Ha ott találjuk gondatlanság és a gondatlanság, elkerülhetetlen, hogy a falak, az egyenetlen padlók és a felhalmozódott por minden emeleten kövessen minket, elrontva az egész észlelését, és ezáltal is rontja a legragyogóbb belső privát szerkezetátalakítást.

Kilátás az ante operam bejárati csarnokára

Rájöttem, hogy a komoly gazdasági bizonytalanságú, komoly gazdasági bizonytalanságú értékes erőforrásoknak a közös javak helyreállításához való gondolkodása nehéz és távoli. Másrészt szakemberként mondhatom, hogy néhány nélkülözhetetlen munkák hogy a felületeknek az e takarítás, viszonylag alacsony költséggel végezhető, különösen az ellátás választásának gondos mérlegelésével.

Itt van egy példa jobban elmagyarázom magam.

A Rómában az 50-es évek végén elterülő épület nagy folyosója, kellemes kilátással a jól karbantartott közös kertre, amelyet a felmérés idején bemutattak. falak (helyileg festett és hámló kvarc festékkel) és ai emelet (a márvány és a kerámia burkolólapok egy valószínűtlen kombinációja), a világítás erős hiányával (a világítótestek számának csökkenése miatt), valamint a különböző befejezések közötti erős formális ellentmondás.

Kilátás a posztoperam bejáratára

A beavatkozás, megőrizve a az egész jó formális szerkezete, a kerámia burkolórészek (sárga!) lebontása, a környezet jellegének és rendeltetésének nem megfelelő, valamint a gyöngyös márvány coreno lapok teljes felületére történő kiterjesztése, 30 x 60 cm, könnyen hozzáférhető és működőképes a helyi márványmunkásoknál.

L 'integráció nem jelentett különösebb problémát; elég volt egy már meglévő márvány új készletének mintáját hozni, megpróbálva azonosítani a megfelelő fektetési módszert és támogatni a vénákat, hogy ne hozzon létre túlzott eltéréseket.

Kilátás a posztoperam bejáratára

az lineáris útvonal a bejárati csarnok két végén elhelyezett liftek eléréséhez ezután rózsaszín Perlino és Verona vörös márvány betétekkel, váltakozó és lépcsőzetes sorrendben helyezték el, és a mennyezetben visszahívják a téglalapba ágyazott téglalap alakú lámpákat, amelyek pengékként láthatók. csak a lapos zárólemezen.

az kerületi falak, hogy az egész fényerejét kiemeljék, fehérre festették, a dobozos hamis mennyezetet a színekre (a döntő bézsre) helyezte.

A végeredmény a világos színek, a fények és a enyhén csiszolt felületek harmonikus kombinációja volt, amely visszaadta a társasház térnek az igazi méltóságát. környezet.



Videó: Társasházak: közös érdek a tűzvédelem